Vyhledávání


Kontakt

Martin Pivko

E-mail: pivak1@seznam.cz

I dnes při nás stála Fortuna....

06.10.2012 19:13

I dnes při nás stála Fortuna....

Orel Obřany - Adom
2 - 1
Jak již zmínil předseda, dnes to s Adomem byl boj. Sice koloušci přišli v přesným počtu, ale na jejich línej futsal, kdy hráli prim pouze 2 hráči to stačilo a my se trápili.
Nedali jsme si finální přihrávku do kuchyně nebo střela šla do tyček nebo břevna.
Navíc vše bylo umocněný tím, jak hrály ostřejší futsal doplněný hrou do těla, kdy sme se zbytečně spoléhaly na to, že nám to rozhodčí pískne.....
Nicméně po jednom z jejich pasů, dostal koloušek balón do běhu, přeběhl obránce a do protipohybu gólmana otevřel trošku nečekaně skóre utkání.
Do soupeře jsme stále bušili, jak když Švédi obléhaly Špilas :)
Nicméně se podařilo vsítit gól z přímáku, kdy byl jeden z jejich faulů potrestán a Holubí křídlo to koplo přesně k pravé tyči.....
Druhý poločas se odehrával viceméně jen na jednu branku, ale zase nás ničila naše nemohoucnost dotlačit balón do sítě, strašně špatně jsme dnes dávaly balóny nebo se nabízely ( nechci to svádět moc na to, že bylo slunce a my měli jen jednoho na střídání ), ale asi nám dnes bylo souzeno si to vybojovat pěkně od podlahy a naštěstí Kuba 5 minut před koncem vybojoval balón - udělal harakiri a míč z vápna neomylně poslal do levé šibenice!!!!!!
Zbytek utkání jsme odehrály, ale již profesorsky a nepůjčily Adomu vůbec balón.
Ještě třeba pochválit předsedu za důležitý 2 zákroky dne......

Orel Obřany - Židenice
5 - 1
Sotva jsme vydýchali, vypili hypotonický nápoje, už si na nás brousila zuby partička mladých dravců, což po našem výkonu s Adomem nevypadalo moc růžově.
Soupeř na nás vlítl od začátku a snažil se rychle kombinovat, nicméně jejich naděje naštěstí končily na naší obraně anebo pozorném gólmanovi.
po menším seznámení se soupeřem jsme převzaly taktovku my a začali si taky vytvářet loženky, dobře jsme pobíraly borce, že neměli čas na kombinaci. Posléze se krásně prosadil chosee a vsítil důležitou branku, poté po choseho přituknutí sem nezvykle zdrhl po lajně a z těžkého úhlu golmana zaskočil a překonal...
Druhá půle byl ve stejném znamení, rychlí přístup k hráčům, dobrý načasování a start na balón. Třetí gól padl z přímého kopu, kdy mě Jarda sympaticky vystřídal a mohl jsme tak vstřelit gól. Po chvilce soupeř přečíslil a snížil na 3:1, nicméně opět podržel gólman, když musel, co na něj šlo, tak chytnul ( i když nám jednou zatrnulo, když si tam málem hodil žblabuňu :) ) a my skore navýšili ještě dvěma brankami a daly soupeři klasicky bůra :)

Nicméně to dnes byl boj, ale jsem rád, že jsme dnes ukázaly, že umíme otočit nepříznivý výsledek, zabojovat a jít si pro vítězství. Chyb bylo dost, ale po 6 bodech se nato rychle zapomene, akorát je třeba, aby se každý individuálně v hlavě zamyslel a zlepšil přístup, protože každej den není jak z marcipánu, ale o to víc by to měl potom člověk vynahradit bojovností....já jsem po dnešku kaput :)
Ale je hezký, že jako nováček stále držíme špici a postupový místo, kdo by to byl řekl po 8 kole kua :D :D