Vyhledávání


Kontakt

Martin Pivko

E-mail: pivak1@seznam.cz

I sobota 13, byla pro Orlíka úspěšná!!

14.10.2012 10:51

I sobota 13, byla pro Orlíka úspěšná!!

Stones B - Orel Obřany
1 - 3
(0:1)
Proti pořadatelům jsme si musely přivstat a na značkách stát již v 9. Naštěstí nebyla velká kosa a po nasazení spartanských dresů se šlo na věc. Stones sice byl posilněný o borce z "A" nicméně, ve finále se to nijak neprojevilo.
V 1.poločase hrály prim spíše oba brankáři a nepřesnosti na obou stranách, leč ke konci poločasu se prosadil Chose, který se protáhl kolem obránce jako lasyčka a střelou do protipohybu nedal golmanovi šanci.
Druhá půle byla z naší strany o mnoho lepší a důslednější, soupeře se dařilo eliminovat někde 10 m od naší brány a po několika spálených loženkách vstřelil Chose svoji druhou branku, kdy opět ukázal svoje "zvířecí pudy" a šmudlou do protipohybu gólmana navýšil naše skóre na 0:2 z pohledu domácích.
5 minut před koncem sehrála parádní akci dvojice K + H ( Kuba a Heřa ), kdy Heřa na pravém křídle na sebe natáhl obránce i góloša, balónem pod sebe na střed nahrál do volného prostoru přímo do běhu Kubovi, který již měl lehkou úlohu a balón nasměroval do pravého vinklu.
Soupeř poté zkusil power-play, která byla z naší strany sehraná tak z půlky dobře, leč pár vteřin před koncem se podařilo Předsedovi sebrat čistý konto......
(asi byl jinej gólovej sled, ale už si to nepamatuji přesně, už jsou jen obrázky :) )

Technika B - Orel Obřany
1 - 4
(0:1)
Technika před zápasem nevypadala podle tipů hráčů vůbec technicky, což se od úvodního hvizdu jen potvdilo. Když byly na hřišti naši největší technikové , tak soupeř snad během 7. minut dosáhl 4 akumulovaných faulů a bylo otázkou vteřin, kdy přijde pro mě oblíbená disciplína a to kop z 10. m. 5 faul přišel po hovadském kopnutí našeho předsedy od zamindrákované pičky z Techniky, který vzápětí, když se Chose trhal do brejku, ho zatáhl - dostal 2 ŽK a mohl jít dom.....
Poté sem nejspíš vstřelil gól z 10. m, kdy střela šla od břevna do země a lehce do gólmana, nicméně gól rozhodčí hned nepískly a jedinej, kdo balón doběhl, byl Jara instalatér, který gólmanovi nasadil ještě housličky a vstřelil naši ofiko první branku!
Konec 1. poločasu byl hodně divoký, i my nasbíraly 5 faulů. Nicméně se Technika opět dopustila dalšího faulu, ale moja rána šla již jen do hrudi brankáře.
Pár vteřin před koncem poločasu jsme i my nakonec vyrobili 6 akumulový faul, ale soupeř kopnul vysoko nad.
Druhá půle byla o mnoho klidnější oproti té první. Druhý gól přidal prozatím sváteční střelec Heřa, kdy se mu podařila střela z levé strany na vzdálenější tyč. Chvilku opět vyplnily brankaři, kteří chvilkama čarovali jako Harry v bradavicích :)
Leč po standartce Techniky 8. minut před koncem sme dostaly ušmudlaný gól, který byl po cestě do branky 2x tečován.
Technika v tu dobu byla na svém vrcholu a po těžkém zákroku předsedy putoval míč těsně u brankové čáry, kde dobíhal hráč z Techniky, ale všechny nás od pohromy spasil Kuba, který velmi obětavým zákrokem u levé tyče zabránil jistému gólu!!!
Poté opět další soupeř z Techniky zkusil svoje štěstí v power-play, ovšem když se střídal jejich brankář, ukořistil na půlce balón Chose a než stihl doběhnout 5 hráč do brankoviště, mohl balón už jen lovit ze sítě!
Přesto to soupeř nezabalil a zkoušel své štěstí dál, ale v tuto chvíly byla naše obrana precizní a Technika se dopustila chyby, kterou využil Luke gólem z naši půlky přes celý hřiště.....konec

Je za námy 1/3 zápasů a já jsem osobně velice spokojen!!!
Dosáhly jsme společně za deset kol na krásných 28 bodů, dokázali porazit naše dva největší rivaly! Držíme postupový místo, máme nejlepší obranu, jen to nezakřiknout a dohrát ještě 20.kol s pokorou, až po honu se počítají zajíci :)
Jen tak dál Orle!!!!