Vyhledávání


Kontakt

Martin Pivko

E-mail: pivak1@seznam.cz

Nazdar Sokolíci!!

05.10.2012 19:24

Nazdar Sokolíci!!
Po pauze, která byla vyplněna pohárem, nás čeká o víkendu opět liga 2 zápasy, který klasicky odehrajem po sobě. Hlavně nezapomenout nato, že hrajem na KOUNICOVE - at nějakej jaryn nedojde na Srbskou!!!!
Sraz nejpozději ve 12:00 a přezuvky sebou :)

Čeká nás utkání proti Adomu, které se momentálně nachází na 15. místě, jejich skóre je těžce pasivní 15:43....průměr inkasovaných branek na zápas činí 7,2, vstřelených 2,5

 

Pokud mě holubí zrak neklame, tak naše bilance je naprosto kladná, i když poslední vzájemné měření sil skončilo naší těsnou výhrou 2:1!!! Hlavně nepodcenit.....

Druhý zápas bude proti Židenicím, který si o proti Adomu vedou mnohem lépe, jejich momentální čísla vykazují 3 výhry, 1 remízu a 2 prohry - čímž jim patří solidní 7. místo, takže tady by to měl být těžší soupeř, hlavně co se týče jejich obrany, kdy mají průměr inkasovaných branek na zápas 2,3 a jejich ofenziva činí 2,8 vstřelených brnek na špíl.

Papírově jsme jasnými favority my, jednak stále bez ztráty kytičky :), výborným průměrem vstřelených branek na zápas 5,5 a neméně kvalitní obranou 1,2 obdržených branek na zápas. Ale hlavně nepodcenit a hrát předsedovu taktiku od začátku!!!!!!!!!!!!