Vyhledávání


Kontakt

Martin Pivko

E-mail: pivak1@seznam.cz

Stále bez ztráty květinky!! :)

22.09.2012 15:10



Sem rád, že po minulém týdnu, kdy jsme byly všichni oprávněně v oblacích - po výhrách nad Tempem a Albionem, jsme dnes všichni zase spadly na zem rovnýma nohama....

Orel Obřany - Gaskar


4 - 3
Úvod zápasu hned ukázal, jak těžké 3 body to dnes budou. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Zápas měl celou dobu vysoké tempo, nasazení a boj do poslední vteřiny!
Nicméně branky v prvním poločase padly dvě a k velké radosti oba do sítě Gaskaru - po střelách do černého od Peti a Zdenála.
Druhý poločas jsme malinko zaspaly a po individuálních chybách soupeř dotáhl na 2:2.
5 minut před koncem vlil velkou radost do našich žil Petan, kdy elegantně sklidil balón do prázdné.....nicméně chvíly na to, po mé chybě ( čti Holub ) jsme z brejku dostaly na 3:3!
Ale to, že momentálně při nás stojí Fortuna ( rozuměj Řecká bohyně štěstí, nikoliv sázková kancelář ), která se na nás opět usmála - jmenovitě na Jardu a vlila mu štěstí do nohy, který dal opět jeden z nejdůležitějších branek v kariéře na konečných 4:3!!
Gaskaru nepomohla ani závěrečná power-play.

Orel Obřany - Olymp
5 - 0
Soupeř opticky lehčí, ale prosazovat jsme se začaly až od 10. minuty, kdy otevřel účet utkání agylní Petan, který se chtěl správně namotivován vrátit do čela střelců v našem týmu. Herní projev a vedení míče v tu dobu dosahoval maxima a vzápetí vstřelil uklidnující gól na 2:0 Zdenál. Do konce poločasu padla ještě jedna branka, kdy z levého rohu nahrál Jaryn balón mě ( čti Holub ) a střelou na vzdálenejší tyč neměl gólman šanci.
Druhá půle se již odehrála v klidnějším tempu a bylo to vesměs čekání na soupeřovy chyby a zda dá Herminátor svou jubilejní trefu v našem týmu. Nicméně po několika šancích se opět trefil po zemi z pravé strany Zdenál na 4:0 a o tom, že Fortuna stojí i při Heřovi, ukázal závěr zápasu, kdy si výborně z obrany naběhl, míč si předkopl a balón ještě stihl na lajně doběhnout, zasekávačkou pod sebe nenašel nikoho z nás, ovšem balón se ejhle zjevil v síti :) a dal tak Olympu potupnýho bůra a sladkou třešničku na dortu!!!

Borci dík Vám všem, kteří jste dnes došly - Martinovi - za jeho skvělé zákroky, podržení v těžkých chvílých s Gaskarem a jeho další skvělou vychytanou nulou, dále Kubovi, Petanovi, Jarynovi, Zdenálovi a Heřovi. Prostě jste moje slunička :) a já děkuji naposled za hezkou sobotu a vítěznou šnůru, že taháme všichni za jeden provaz a hrajeme i srdíčkem.....
Víc už asi netřeba psát, snad jen Orel Pitcho!!!!